Afspraak maken?

Lezingen en workshops over het menselijk lichaam. Voor individuen, groepen en bedrijven!

Kenniscentrum

Kenniscentrum Natuurlijk Gezond wil mensen bewuster maken over de gezondheid. Vele hypes en ‘snelle’ methodes worden via de media aangedragen. Echter de vraag is of dit dit wel duurzame methodes zijn en of ze goed zijn voor de gezondheid? Daarnaast is er op internet zoveel informatie dat we vaak door de bomen het bos niet meer zien.

Het kenniscentrum wil op de volgende manier de bewustwording vergroten:

Onderwerpen

Allerlei verschillende onderwerpen met betrekking tot gezondheid, sporten en lichamelijke klachten komen aan bod

Enkele voorbeelden:

Voor wie?

 • Individuen

  Ben je als individu geïnteresseerd in een bepaald onderwerp? Meld je aan voor de desbetreffende cursus of vraag informatie aan via onderstaand formulier.

 • Groepen

  Ben jij met jouw vriendengroep, jouw tennisgroep of lunchgroep geïnteresseerd in een specifiek onderwerp? Laat het weten en we gaan bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 • Bedrijven

  Wil je voor het personeel een specifiek onderwerp behandelen? We gaan kijken naar de mogelijkheden. Dit kan op locatie of in het kenniscentrum zelf. Voor vragen neem contact op via onderstaand formulier.

 • Verenigingen

  Wil je met jouw vereniging een specifiek onderwerp aanhalen? Hoe te trainen, blessurepreventie en sport specifieke belasting zijn enkele onderwerpen die wij aanbieden. Als er een andere vraag ligt, gaan we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Contactformulier

Voor meer informatie:

Laatste nieuws, praktijkervaringen en branche informatie