Afspraak maken?

Lezingen/Workshops

Hoe kan ieders gezondheid geoptimaliseerd worden? Een belangrijke vraag waar Paul graag meer over verteld. Hij weet als geen ander zijn boodschap met passie, inhoud, praktische relevantie en humor over te brengen op een zeer divers publiek.

Thema’s

Op dit moment worden de volgende lezingen aangeboden:

 • Leefstijl: Hoe kunnen wij onze eigen keuzes daarin maken
  In deze lezing worden praktische tips en tricks gegeven over de uitdagingen van een gezonde leefstijl in een maatschappij die andere keuzes maakt.
 • Bewegend fit: Prikkel jouw eigen motorische mogelijkheden
  Welke mogelijkheden kun je direct inzetten en hebben meteen invloed op jouw dagelijks functioneren? Kom erachter tijdens deze lezing.
 • Voeding: Krijg jij er energie van?
  We worden misleid waar we bij staan, als het gaat om voeding. Hoe kunnen we die misleiding eenvoudig herkennen en ons voedingspatroon met eigen keuzes optimaliseren?
 • Kinderen laten bewegen in het digitale tijdperk
  Hoe kun je kinderen gemakkelijk prikkelen om meer te bewegen? En wat is de invloed van beweging en de motorische ontwikkeling van een kind? Deze vragen worden beantwoord tijdens deze lezing.
 • Leefstijl: hoe ga je jouw ongemakken te lijf?
  Een andere kijk op gezondheid en ziekte en de ‘keuzes’ die we maken.
 • De wetenschap achter ons gewicht en gezondheid
  In deze lezing wordt de wetenschap achter gewicht en gezondheid gedeeld. Welke impact heeft een te kort aan slaap, slechte motoriek, stress, interne microbioom (darmflora) en hormoonbalans op ons gewicht en onze gezondheid?

 

Door wie?

De lezingen worden gegeven door Paul van der Weerden. Hij is een gedreven fysiotherapeut, met als voornaamste passie gezondheid bevorderen, bij mensen van heel jong tot oud. Zijn specialisaties liggen op gebied van voeding en beweging, de wetenschap achter gezondheid en ziektes en de invloed van motorische ontwikkeling van kinderen op ons verdere leven.

Voor wie?

Een zeer divers publiek.

Individuen
Ben je als individu geïnteresseerd in een bepaald onderwerp? Vraag gerust informatie aan via onderstaand formulier, dan gaan we kijken wat we kunnen betekenen.

Groepen
Ben jij met jouw vriendengroep, tennisclub, afdeling of hele organisatie geïnteresseerd in een bepaald onderwerp? Neem contact op en wij gaan kijken of we het verhaal passend kunnen maken naar jouw wensen.

Contact

Wil je meer informatie? Neem hier contact op. Wij doen ons best zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

Laatste nieuws, praktijkervaringen en branche informatie